Menu Sluiten

Dierenartsen

Caroline van de Bunt

Caroline van de Bunt

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de faculteit voor diergeneeskunde in Utrecht. Van jongs af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Na vier jaar ervaring opgedaan te hebben in diverse praktijken door het hele land ben ik in 1996 gevestigd bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Na een lange werkdag wachten thuis een Jack Russel en een Duitse Herder. 


Annemieke Schuhmacher

Annemieke Schumacher 

Eind 2012 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Als boerendochter uit het oosten heb ik al van jongs af aan een passie voor dieren, met name voor koeien.  Na mijn afstuderen heb een paar maanden tussen de varkens gewerkt en heb een half jaar als allround dierenarts gewerkt in een praktijk in Drenthe. 


Anne Beekers

Anne Beekers

In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de universiteit Gent in BelgiĆ«. Sinds mei 2019 werk ik met veel plezier bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Sinds mijn jeugd ben ik al bezig met paarden. Ik geniet dan ook van mijn werk als paardendierenarts. Daarnaast neem ik bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland een deel van de zorg voor de huisdieren op me. In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk veel op stal te vinden en doe ik leuke dingen met mijn vrienden en familie.