Menu Sluiten

Dierenartsen

Caroline van de Bunt

Caroline van de Bunt

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de faculteit voor diergeneeskunde in Utrecht. Van jongs af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Na vier jaar ervaring opgedaan te hebben in diverse praktijken door het hele land ben ik sinds 1996 gevestigd bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Na een lange werkdag wachten thuis een Jack Russel en een Duitse Herder.

Ik ben een van allround opgeleide dierenartsen en op vele vlakken werkzaam binnen deze praktijk. Mijn extra aandachtspunten zijn paarden en met name de fertiliteitsbegeleiding, daarnaast doe ik het praktijkmanagement.


Jessica Brammer 

Hallo! Ik ben Jessica Brammer-Schreuder, geboren in Alkmaar. In 2006 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren in Gent.

Na 4 jaar in Schagen en bijna 10 jaar in Alkmaar gewerkt te hebben ben ik sinds 2019 als freelance dierenarts te vinden bij verschillende praktijken, inmiddels ben ik een vertrouwd gezicht in Bergen.

Dierenarts zijn is een passie, het mooiste vak van de wereld. Het is ontzettend veelzijdig, een waardevolle mix van contact met dieren en mensen en je weet nooit hoe je dag eruit gaat zien!

Ik woon met mijn man, 2 kindjes en 3 Britse kortharen in Heerhugowaard.

Tot ziens bij DAP Kennemerland!


Jesse Tijssen

December 2022 ben ik in Utrecht afgestudeerd als landbouwhuisdierenarts. Van jongs af aan ging ik mee met de dierenarts en wist ik, dit wil ik later ook doen. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Zwolle, maar na ruim 7 jaar wonen en studeren in Utrecht, verruil ik ‘mijn stadsie’ voor Alkmaar. Ik kom zelf niet van een bedrijf, maar tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op verschillende melkveebedrijven in Nederland en Australië.. Daarnaast heb ik mij beziggehouden met verschillende bestuursfuncties en medezeggenschap binnen de universiteit. Na het werk ben ik graag buiten aan het sporten of ben ik in de keuken te vinden. Ook ga ik graag op reis, heb ik een grote liefde voor de bergen en kom ik graag in aanraking met andere culturen. Ik kijk er naar uit kennis te maken!

Groet,

Jesse


Victoire de Vries

In 2022 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Gent met afstudeerrichting paard. Mijn interesse voor diergeneeskunde was er al van jongs af aan toen ik vaak met mijn vader, die ook dierenarts was, mee naar de praktijk ging.


Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij dierenartsenpraktijk Kennemerland. U zult mij vooral bij de paarden treffen, ook voor gebitsbehandeling. Maar uw gezelschapsdier behandel ik ook met veel plezier. Deze afwisseling maakt het een ontzettend leuke plek om te
werken!


Renske Draeck

In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Na een paar jaar werken in de grote dieren heb ik uiteindelijk volledig de overstap gemaakt naar de kleine huisdieren. Sinds april 2023 werk ik met veel plezier als gezelschapsdierenarts bij Dierenartspraktijk Kennemerland en ben dagelijks te vinden op de praktijk in Schoorl. Ik heb een grote passie voor huidpatiënten en heb mij daarom de afgelopen jaren gespecialiseerd in dermatologie.

Ik woon samen met mijn man, zoontje, hond en kat in Heiloo. En mijn paardje Jack staat in Egmond. Tot ziens in de praktijk!


Sarah Farrand

Ik ben in 2016 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts. Daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken, en ook een jaar in Engeland gewerkt. Daar ben ik enthousiast geworden over tandheelkunde! In Dublin heb ik bij de ESAVS twee keer een week tandheelkunde training gevolgd. Sinds een jaar of twee heb ik me volledig toegelegd hierop, maar ik vind het ook nog steeds ontzettend leuk om spreekuur te doen als dat zo uitkomt! Als zzp’er ben ik een aantal dinsdagen per maand hier te vinden.


Met mijn vriend en Britse Kortharen Coconut en Beer woon ik in Amsterdam. Tot ziens op de praktijk!


Aimy Pouw

Mijn naam is Aimy Pouw. Sinds 1 mei 2023 ben ik werkzaam bij DAP Kennemerland.

Ik ben opgegroeid in het mooie Egmond-Binnen en heb gestudeerd in Utrecht aan de Faculteit Diergeneeskunde afstudeerrichting Paard. Na mijn afstuderen, in januari 2016, heb ik zowel in de gezelschapsdierenpraktijk als in de paardenpraktijk gewerkt.

Met mijn vriend, ons kleine zoontje en onze lieve kat Druif woon ik in Egmond-Binnen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezinnetje of samen met mijn zusje bij de paarden.

Tot ziens in de praktijk of bij u op stal!