Menu Sluiten

Dierenartsen

Caroline van de Bunt

Caroline van de Bunt

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de faculteit voor diergeneeskunde in Utrecht. Van jongs af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Na vier jaar ervaring opgedaan te hebben in diverse praktijken door het hele land ben ik sinds 1996 gevestigd bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Na een lange werkdag wachten thuis een Jack Russel en een Duitse Herder.

Ik ben een van allround opgeleide dierenartsen en op vele vlakken werkzaam binnen deze praktijk. Mijn extra aandachtspunten zijn paarden en met name de fertiliteitsbegeleiding, daarnaast doe ik het praktijkmanagement.


Annemieke Schuhmacher

Annemieke Schumacher 

Eind 2012 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Als boerendochter uit het oosten heb ik al van jongs af aan een passie voor dieren, met name voor koeien.  Na mijn afstuderen heb een paar maanden tussen de varkens gewerkt en heb een half jaar als allround dierenarts gewerkt in een praktijk in Drenthe. 


Jeroen Wesselingh

In 2005 ben ik afgestudeerd en daarna ben ik in dienst gegaan bij dierenartsenpraktijk Walcheren en in 2006 bij Dierenartsenpraktijk Nas. Daarna heb ik een nieuwe uitdaging gezocht en ben ik bij Dierenkliniek Gooiland in Weesp aan de slag gegaan als paardendierenarts en dierenarts voor gezelschapsdieren.

Met ruim 16 jaar werkervaring heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen als zelfstandig dierenarts.


Jessica Brammer-Schreuder

Hallo! Ik ben Jessica Brammer-Schreuder, geboren in Alkmaar. In 2006 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren in Gent.

Na 4 jaar in Schagen en bijna 10 jaar in Alkmaar gewerkt te hebben ben ik sinds 2019 als waarnemend ZZP dierenarts te vinden bij verschillende praktijken. Dierenarts zijn is een passie, het mooiste vak van de wereld. Het is ontzettend veelzijdig, een waardevolle mix van contact met dieren en mensen en je weet nooit hoe je dag eruit gaat zien! Tot ziens bij DAP Kennemerland!