logo DAP Kennemerland

De assistenten


Mijn naam is Lisette Dekker en ben sinds mei 2002 werkzaam als dierenartsassistente bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland.
Het is een geweldige baan en ik hoop hier nog lang te mogen werken.
Naast mijn baan ben ik vooral bezig met het verzorgen van mijn eigen dieren. Met mijn honden, kippen, konijnen en cavia′s  ben ik best druk. Maar ik doe niets liever dan dat.
Tot ziens bij dierenartsenpraktijk Kennemerland!
 
 Mijn naam is Anouk van der Kroft, en ik ben sinds mei 2009 in dienst bij de praktijk. 
De opleiding tot dierenartsassistente heb ik gevolgd op het Clusius College in Alkmaar. Bij deze opleiding hoort een stuk theorie, maar ook veel stage die ik onder andere hier heb doorlopen.
Na mijn stage heb ik hier nog een tijdje, naast school, als oproepkracht gewerkt. En toen had ik het geluk dat er een assistente ging emigreren en ik haar plek kon overnemen. Dus meteen na het behalen van mijn diploma had ik een baan!

Ik ben de enige assistent die geen eigen paard heeft, zelfs geen verzorgpaard. Maar ik mag graag naar een spannend potje voetbal kijken, en ga ook geregeld naar het stadion. Daarnaast (zaal)voetbal ik zelf.
 
 
 
Mijn naam is Marion Koenders en ik maak sinds juli 2019 deel uit van het team van Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Ik heb de opleiding tot paraveterinair-dierenartsassistente gevolgd en afgerond op het Groenhorst College in Barneveld. Tijdens mijn opleiding heb ik hier ook stage gelopen. Naast het werken met dieren heb ik zelf ook huisdieren, namelijk een hond, katten en een paard. In mijn vrije tijd ben ik hier dan ook druk mee bezig. Met mijn hond Mia vind ik het erg leuk om mee te doen aan dogsurvivals.