logo DAP Kennemerland

De assistenten


Mijn naam is Lisette en ben sinds mei 2002 werkzaam als dierenartsassistente bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland.
Het is een geweldige baan en ik hoop hier nog lang te mogen werken.
Naast mijn baan ben ik vooral bezig met het verzorgen van mijn eigen dieren. Met mijn honden, een kat, kippen, konijnen en cavia′s  ben ik best druk. Maar ik doe niets liever dan dat.
Tot ziens bij dierenartsenpraktijk Kennemerland!
 
   
Mijn naam is Mariëlle, en ben in dienst sinds juli 2006.
De opleiding dierenartsassistente paraveterinair heb ik gevolgd aan het Clusius College in Alkmaar en in 2006 afgerond.
Na mijn opleiding kon ik gelijk aan het werk bij dierenartsenpraktijk Kennemerland.
Ik heb het hier erg naar mijn zin,vooral de veelzijdigheid van de praktijk, het contact met de klanten en het verzorgen van de dieren vind ik erg leuk.
Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en adviseren hoe ze het beste voor hun huisdier kunnen zorgen. En daarbij het resultaat van een gezond en gelukkig dier te zien.
Inmiddels heb ik al jaren mijn eigen paard en heb ik een kat.

 

 
   
 
 
   
Mijn naam is Anouk, en ik ben sinds mei 2009 in dienst bij de praktijk.
De opleiding tot dierenartsassistente heb ik gevolgd op het Clusius College in Alkmaar. Bij deze opleiding hoort een stuk theorie, maar ook veel stage die ik onder andere hier heb doorlopen.
Na mijn stage heb ik hier nog een tijdje, naast school, als oproepkracht gewerkt. En toen had ik het geluk dat er een assistente ging emigreren en ik haar plek kon overnemen. Dus meteen na het behalen van mijn diploma had ik een baan!

Ik ben de enige assistent die geen eigen paard heeft, zelfs geen verzorgpaard. Maar ik mag graag naar een spannend potje voetbal kijken, en ga ook geregeld naar het stadion. Daarnaast (zaal)voetbal ik zelf.
 


 
   
   

Mijn naam is Leonie.
Ik ben sinds september 2014 werkzaam bij dierenartsenpraktijk Kennemerland als dierenartsassistente.  Tijdens mijn opleiding heb ik hier twee keer stage mogen lopen en ik ben erg blij dat ik hier nu werk. 
Naast deze baan ben ik erg fanatiek met mijn twee paarden die ik ook uitbreng op de dressuurwedstrijden.