Menu Sluiten

Onze (praktijk)honden

Max en Olav

Wij zijn Max en Olav. Ik, Max, was hier de eerste praktijkhond, daarna is het een beetje uit de hand gelopen en heb ik er veel vriendjes en een vriendinnetje bij gekregen! Vele van jullie hebben mij al bovenaan de trap zien staan en inmiddels heb ik er een klein broertje bij. Ik zeg klein broertje maar inmiddels is Olav een kop groter dan dat ik ben. Hij ligt vaak bovenaan de trap naar beneden te gluren en te sjansen met de klanten. Daar zijn we overigens allemaal heel goed in!

Wij zijn dol op aandacht, het liefst kroelen we de hele dag. Daarnaast zijn we gek op rennen en zwemmen, in het liefst zulk smerig mogelijk water..!


Mia en Don

Hoi allemaal,

Wij zijn Mia & Don, en wat hebben wij een geluk dat wij dagelijks mee mogen naar de praktijk met onze mama Marion. Wij zijn beide Amerikaanse Staffords, maar schrik niet van ons stoere uiterlijk want wij zijn beide heel erg lief! Mia is het blauwe teefje en Don de blonde reu.

We zijn dol op aandacht, knuffelen, spelen en rennen, maar kunnen ook heel goed luieren (maar dan wel het liefst lekker warm in de zon).

Soms komen wij even een kijkje nemen boven aan de trap, wie weet zien we elkaar daar eens!

Woef!


Bo en Fenny

Hoi allemaal!
Ik ben Bo, een Chihuahua×Jack Russel en heb het geluk dat ik samen met mijn Chihuahua-broertje Fenny elke dag mee mag naar de praktijk met onze mama Daphne. We zijn misschien de kleinste twee van alle praktijkhonden maar staan zeker ons mannetje en vinden het super gezellig op werk! Na werk gaan wij het liefst lekker wandelen op het strand of in het bos om daarna bij thuiskomst heerlijk in slaap te vallen op schoot. Je zult ons vast eens zien bovenaan de trap, tot snel!