Menu Sluiten

Assistenten

Lisette

Mijn naam is Lisette Dekker en ben sinds mei 2002 werkzaam als dierenartsassistente bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Het is een geweldige baan en ik hoop hier nog lang te mogen werken.

Naast mijn baan ben ik vooral bezig met het verzorgen van mijn eigen dieren. Met mijn honden, konijnen en cavia‚Ä≤s  ben ik best druk. Maar ik doe niets liever dan dat.

Tot ziens bij dierenartsenpraktijk Kennemerland!


Anouk

Mijn naam is Anouk van der Kroft, en ik ben sinds mei 2009 in vaste dienst bij de praktijk. 

De opleiding tot dierenartsassistente heb ik gevolgd op het Clusius College in Alkmaar. Bij deze opleiding hoort een stuk theorie, maar ook veel stage die ik onder andere bij dierenartsenpraktijk Kennemerland heb doorlopen. Na mijn stage heb ik hier nog een tijdje, naast school, als oproepkracht gewerkt. En toen had ik het geluk dat er een assistente ging emigreren en ik haar plek kon overnemen. Dus meteen na het behalen van mijn diploma had ik een baan!

Ik ben de enige assistent die geen eigen paard heeft, zelfs geen verzorgpaard. Maar ik mag graag naar een spannend potje voetbal kijken, en ga ook geregeld naar het stadion.

Samen met mijn vriend hebben wij twee super lieve katten en een hond. Vele van jullie hebben Max vast al eens boven aan de trap zien staan in Bergen, of bij de balie in Schoorl hebben zien bietsen om een knuffel en een aai!


Dewi

Mijn naam is Dewi Klomp. In mei 2018 heb ik mijn opleiding afgerond tijdens mijn eind stage bij Dierenartspraktijk Kennemerland. In de zomer van 2018 werkte ik hier als oproepkracht en daarna kreeg ik mijn vaste plaats in het team.

Naast het werk in de praktijk ben ik thuis druk met mijn paarden, honden en kat. Met mijn paarden rijd ik bijna ieder weekend wedstrijden, hier ben ik dan ook het meeste van mijn vrije tijd mee bezig, maar ik vind dat het allerleukste.

Dierenartspraktijk Kennemerland is een ontzettend leuke praktijk om in te werken, heel afwisselend en een onwijs leuk team!


Mijn naam is Marion Koenders en ik maak sinds juli 2019 deel uit van het team van Dierenartsenpraktijk Kennemerland.

Ik heb de opleiding tot paraveterinair-dierenartsassistente gevolgd en afgerond op het Groenhorst College in Barneveld. Tijdens mijn opleiding heb ik hier ook stage gelopen.

Naast het werken met dieren heb ik zelf ook huisdieren, namelijk een hond, katten en een paard. In mijn vrije tijd ben ik hier dan ook druk mee bezig. Met mijn hond Mia vind ik het erg leuk om mee te doen aan dogsurvivals.


Daphne

Mijn naam is Daphne Roozen en ik werk sinds april 2019 met veel plezier bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. 

Ook ik heb hier eerst stage gelopen en ben niet meer weggegaan. Tijdens mijn opleiding ben ik gevraagd te blijven en dit heb ik met een volmondig JA! beantwoord. In het voorjaar van 2020 heb ik mijn diploma behaald aan het Clusius College te Alkmaar.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie. Ik maak ook graag een ritje met mijn verzorgpaarden door het bos, strand of duin. Verder ben ik veel bezig met de verzorging van mijn andere dieren, waaronder een kat, konijnen en een hamster.


Mijn naam is Mandy Dijkstra.

In 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij dierenartsenpraktijk Kennemerland, tijdens mijn opleiding paraveterinair op het Clusius College te Alkmaar heb ik onder andere bij deze praktijk stage gelopen.

Verder ben ik opgeleid als dierverzorgster en trimster. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het verzorgen en rijden van mijn paard en het verzorgen van mijn katten en hamster.

Werken bij dierenartsenpraktijk Kennemerland doe ik met veel plezier door het afwisselende werk, het leuke team en natuurlijk de enthousiaste klanten!

Ik hoop u snel te zien bij DAP Kennemerland!