Menu Sluiten

Assistenten

Lisette

Mijn naam is Lisette Dekker en ben sinds mei 2002 werkzaam als dierenartsassistente bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Het is een geweldige baan en ik hoop hier nog lang te mogen werken.

Naast mijn baan ben ik vooral bezig met het verzorgen van mijn eigen dieren; konijnen, cavia’s en kippen. Daarnaast heb ik mijn eigen konijnen en cavia resort waar ik lekker druk mee ben.

https://www.konijnenencaviaresortlies.nl/)

Tot ziens bij dierenartsenpraktijk Kennemerland!


Mijn naam is Anouk van der Kroft, en ik ben sinds mei 2009 in vaste dienst bij de praktijk. 

De opleiding tot dierenartsassistente heb ik gevolgd op het Clusius College in Alkmaar. Bij deze opleiding hoort een stuk theorie, maar ook veel stage die ik onder andere bij dierenartsenpraktijk Kennemerland heb doorlopen. Na mijn stage heb ik hier nog een tijdje, naast school, als oproepkracht gewerkt. En toen had ik het geluk dat er een assistente ging emigreren en ik haar plek kon overnemen. Dus meteen na het behalen van mijn diploma had ik een baan!

Ik mag graag naar een spannend potje voetbal kijken, en ga ook geregeld naar het stadion.

Samen met mijn vriend wonen wij in het mooie Zuid-Scharwoude met onze twee katten en twee honden.


Mijn naam is Marion Koenders en ik maak sinds juli 2019 deel uit van het team van Dierenartsenpraktijk Kennemerland.

Ik heb de opleiding tot paraveterinair-dierenartsassistente gevolgd en afgerond op het Groenhorst College in Barneveld. Tijdens mijn opleiding heb ik hier ook stage gelopen.

Naast het werken met dieren heb ik zelf ook huisdieren, namelijk twee honden en drie katten. Mijn honden Mia & Don zijn dagelijks mee naar de praktijk.


Mijn naam is Daphne Roozen en ik werk sinds april 2019 met veel plezier bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. 

Ook ik heb hier eerst stage gelopen en ben niet meer weggegaan. Tijdens mijn opleiding ben ik gevraagd te blijven en dit heb ik met een volmondig JA! beantwoord. In het voorjaar van 2020 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald aan het Clusius College te Alkmaar.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie. Ik maak graag een ritje met mijn Frieze paard door het bos. Verder vind ik het heerlijk om met mijn vriendin en onze twee hondjes te wandelen, het strand is favoriet!


Mijn naam is Kim Dekker en ben sinds juli 2022 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met dieren en heb voor het zorgen voor dieren mijn werk kunnen maken. Het bijzondere aan het werk vind ik de combinatie tussen mens en dier. Geen dag is hetzelfde. Naast mijn werk vind ik het fijn om leuke dingen met mijn gezin te doen en te dansen. Wij hebben thuis 2 hele leuke katten Dino en Cera die ik samen met mijn kinderen verzorg.

Ik hoop u graag op de praktijk te zien


Mijn naam is Anthousa Lourens, en ik ben sinds 2022 werkzaam bij dierenartspraktijk Kennemerland.

In 2021 heb ik voor het eerst stage gelopen bij Dierenartspraktijk Kennemerland. In juni 2023 ben ik afgestudeerd voor de opleiding paraveterinair. Hiervoor heb ik nog de opleiding tot dierenverzorgster gedaan en behaald in 2020.

Bijna iedere paraveterinair heeft zelf ook wel dieren, alleen die van mij zijn wat apart. Ik heb zelf twee koningspythons, bij mijn vriend hebben we twee blauw-gele ara’s en niet te vergeten een hamstertje. Dus handen vol!


Mijn naam is Leonie Bruin en sinds juli 2023 weer werkzaam bij DAP Kennemerland. Voor velen van jullie ben ik waarschijnlijk dan ook nog een bekend gezicht.

Tijdens mijn opleiding tot paraveterinair op het Clusius College in Alkmaar heb ik meerdere keren stage gelopen op de praktijk. Daarnaast heb ik hier een aantal jaren gewerkt voor ik de overstap maakte naar het MCD afdeling orthopedie in Amsterdam. Inmiddels ben ik weer terug op de plek waar mijn carrière begon!

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het trainen van mijn eigen paarden die ik uitbreng op concours.