Menu Sluiten

Onze praktijk

Bij dierenartsenpraktijk Kennemerland werken we met een team van vijf dierenartsen en zes paraveterinairen.

Onze praktijkvisie bestaat uit het leveren van goede, betrokken zorg voor dier en eigenaar, in een prettige sfeer voor een redelijke prijs.
Deze zorg leveren wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor bij ons bekende klanten. Om goede kwaliteit zorg te kunnen leveren, zijn de dierenartsen steeds meer diersoortspecifiek werkzaam. Sommige van onze dierenartsen zijn echter allround geschoold en inzetbaar. Zowel de dierenartsen als de paraveterinairen volgen regelmatig nascholingen.

De meer specialistische werkzaamheden zoals peesscans bij paarden, gebitsbehandelingen van paard of gezelschapsdieren en bij uw hond of kat echografisch onderzoek of grotere chirurgische ingrepen, worden door diegenen uitgevoerd met de meeste kennis en ervaring op het betreffende gebied. Hierdoor kunnen sommige zaken niet direct dezelfde dag worden uitgevoerd, maar krijgen uw dier en u wel de allerbeste behandeling.

SPOEDGEVALLEN

Omdat de juiste behandeling van uw dier in een noodsituatie voorop staat, bieden wij u buiten openingstijden de volgende mogelijkheden:

Als u buitenopeningstijden een spoedgeval hebt dat niet kan wachten tot de volgende werkdag wordt u of door een van onze dierenartsen of een paraveterinair van de veterinaire triagedienst te woord gestaan. Houdt u er rekening mee dat er kosten voor deze gesprekken in rekening gebracht worden.

Gezelschapsdieren: in de meeste gevallen zal u met een gezelschapsdier doorverwezen worden naar spoedkliniek Evidentia Amsterdam: 020-3080750. Indien uw dier plotseling aan einde van zijn of haar leven is gekomen en euthanasie niet kan wachten tot de volgende werkdag, kunnen we uw dier in laten slapen bij u thuis of op de praktijk. Zodat u niet (ver) met uw dier hoeft te reizen in de laatste levensmomenten.

Voor paarden is er een dierenarts van onze praktijk beschikbaar of een dierenarts van Dierenartsenpraktijk Warmenhuizen.

Voor herkauwers is er een dierenarts van onze praktijk beschikbaar of in bijzondere situaties een dierenarts van een van de buurtpraktijken.

Wij vragen u vriendelijk buiten openingstijden ALLEEN voor SPOEDgevallen contact met ons op te nemen.

Als uw dier NIET bij ons ingeschreven staat (behalve toeristisch in de gemeente Bergen verblijvende dieren) verzoeken wij u vriendelijk doch dringend uitsluitend contact met uw eigen dierenarts of diens waarnemer op te nemen. Wij kunnen geen gehoor geven aan verzoeken voor uitzondering.