Menu Sluiten

Beschikbaarheid en diensten

Omdat de juiste behandeling van uw dier in een noodsituatie voorop staat, bieden wij u buiten openingstijden de volgende mogelijkheden:

Als u buiten openingstijden een spoedgeval hebt dat niet kan wachten tot de volgende werkdag, wordt u óf door een van onze dierenartsen óf door een paraveterinair van de veterinaire triagedienst te woord gestaan. Houdt u er rekening mee dat er kosten voor deze gesprekken in rekening gebracht worden.

Gezelschapsdieren: de dienstdoende dierenarts van onze praktijk zal u proberen te helpen. Mocht het niet binnen de mogelijkheden van de dienstdoende dierenarts vallen uw dier zo goed mogelijk te helpen, dan zal u met uw gezelschapsdier doorverwezen worden naar spoedkliniek Evidentia Amsterdam: 020-3080750.

Indien uw dier plotseling aan het einde van zijn of haar leven is gekomen en euthanasie niet kan wachten tot de volgende werkdag, kunnen we uw dier in laten slapen bij u thuis of op de praktijk. Zodat u niet (ver) met uw dier hoeft te reizen in de laatste levensmomenten.

Voor paarden is er altijd een dierenarts van onze praktijk beschikbaar of een dierenarts van Dierenartsenpraktijk Warmenhuizen.

Voor herkauwers is er een dierenarts van onze praktijk beschikbaar of in bijzondere situaties een dierenarts van een van de buurtpraktijken.

Wij vragen u vriendelijk buiten openingstijden ALLEEN voor SPOEDgevallen contact met ons op te nemen.

Als uw dier NIET bij ons ingeschreven staat (behalve toeristisch in de gemeente Bergen verblijvende dieren) verzoeken wij u vriendelijk doch dringend uitsluitend contact met uw eigen dierenarts of diens waarnemer op te nemen. Wij kunnen geen gehoor geven aan verzoeken voor uitzondering.